AS 28 2T ES

63 cm
4,4 kW / 6 LE

Jellemzők

Termékbemutató igénylése

AS 28 2T ES

A nagy levegős gumiabroncsok, a 2-sebességes kézi sebességváltó és a fék miatt a gép akár 40 fokos lejtőkön is biztonságosan használható. A kétütemű motor kenése a motor helyzetétől független, ezért a megdöntött motor miatt bekövetkező motorkárosodások kizártak. Ez a 2T motor fő előnye a 4T motorhoz képest. Az AS-Motor által fejlesztett és (Németországban) gyártott kétütemű motor a világ egyetlen fűnyíróra szerelt kétütemű motorja és megfelel a vonatkozó 97/68/EK kipufogógáz-irányelvnek.  Az AS-2T motor alapkivitelben EasyStart funkcióval van felszerelve. A CDI digitális gyújtásrendszerrel felére csökken az indításhoz szükséges sebesség, ami lényegesen megkönnyíti a fűnyíró indítását. A 2T motor nagy nyomatéka biztosítja, hogy az AS 28 2T ES teljesítménye ne csökkenjen még a magasabb fűben sem. Az optimális motorvédelmet a hármas főtengelycsapágy biztosítja a kés csúszó tárcsájával kombinálva. A motor tiszta, pormentes levegőjét a beépített, emelt sznorkel szűrő biztosítja. A kétütemű motorra jellemző nagy sebesség és nagy nyomaték megfelelő teljesítményt nyújt még magasabb fűben is. A háromszoros főtengely csapágyazás a késen lévő csúszó tárcsával együtt biztosítja a motor védelmét idegen testekkel való ütközés esetén. A megfelelő hajtást a levegős hajtókerekek biztosítják 2,2, vagy 4 km/h-val. A 3 kerekes koncepciónak köszönhetően az AS 28 2T ES különösen mozgékony. A forgó első kerék rögzíthető a lejtőn történő nyíráshoz. Így megakadályozható a gép oldalirányú „lefordulása”. A kezelőkar magassága szerszám nélkül beállítható. A hátsó kerékfék rögzítőfékként is használható.
A nagyteljesítményű kétütemű motornak és az 63 cm-es vágási szélességnek köszönhetően, a területteljesítmény akár 2500 m² /h is lehet. AS 28 2T ES akár a 90 cm-es fűmagasságot is képes kezelni. A vágási magasság beállítása 55-80 mm között lehetséges. Az első keréken négy magassági szint, a hátsón kettő található.

Termékelőnyök

Motorvédelem a késtengely csapágyazásával

A lehető legjobb motorvédelem a késtengely csapágyazásának és a nyíróéknek köszönhetően

2 ütemű motor

A helyzet független kenésnek köszönhetően a világon egyedülálló AS kétütemű motor biztosítja a biztonságos működést akár meredek lejtőkön is.

Sznorkel

A megemelt légszűrő pormentes levegővel látja el a motort

3 kerekű koncepció

A három kerekű kivitel alkalmassá teszi, szűk helyeken, például gyümölcsösökben történő nyírásra

Hátsókerék hajtás

Optimális maghajtás lejtőkön és sík területen is.

Hátsó fék

A rögzíthető hátsó fék garantálja a biztonságos munkavégzést lejtőkön

Motorvédelem

A háromszoros főtengely csapágyazás a késen lévő csúszó tárcsával együtt biztosítja a motor védelmét idegen testekkel való ütközés esetén.

2 sebességfokozat

A választható sebességfokozat optimális sebességet garantál még a legnehezebb körülmények között is.

Termék részletek

Kezelőkar

Kezelőkar

Összecsukható és oldalirányba kifordítható kezelőkar

Optimális tapadás

Optimális tapadás

A traktor mintázatú levegős gumiabroncsok megfelelő tapadást biztosítanak minden terepen

Fixálható első bolygókerék

Fixálható első bolygókerék

A bolygó első kerék megkönnyíti a manőverezést szűk helyeken, ami fixálható rézsűn történő nyíráskor

További információk

Területi teljesítmény

max.1700m2 / óra

Motor gyártója

AS-Motor

Motor típusa

2 ütemű

Lökettérfogat

165 cm3

Maximális teljesítmény

4,4 kW / 6 LE

Vágási szélesség

63 cm

Önjáró típusa

két sebesség, 2,2 és 4 km/h

Súly

76 kg

Extrák

kerekenkénti magasságállítás, kétfokozatú önjáró, snorkel

Gazmagasság

kb. 100 cm

Vágási magasság

4 fokozatban, 55-130 mm

Vágási mód

mulcsozás

Értékelés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Értékelések

Még nincs értékelés.

Felhasználási területek

Magánszemély

Magánszemély

When the goal is perfecting an ornamental lawn, obtaining forage for small animals or tending to the gardens and orchards of weekend homes, AS-Motor offers several professional mowing tools that will provide private users with excellent results for many years to come.

Ellátó szolgáltató

Ellátó szolgáltató

AS-Motor offers professional technology for the maintenance of green spaces in and around public utility facilities.

Lovarda

Lovarda

Equestrian areas require various forms of green care. Whether maintaining paddocks or lawns, AS-Motor offers tools to create the ideal equestrian environment.

Gyümölcstermesztő

Gyümölcstermesztő

Meadow orchards characterize the landscape of diverse regions and provide valuable ecosystems for insect and bird life. Maintaining these areas often involves mowing around trees, on slopes and in rough terrain.

Szőlészet, borászat

Szőlészet, borászat

Viticulture, or wine-growing, is one of civilization’s oldest forms of agriculture. AS-Motor was founded 60 years ago with the objective of tackling the slopes and thick growth of vineyards.