Újdonság! AS-Motor OVIS RC távirányító szárzúzó

as14

Távirányítós rézsűvágó – profiktól, profiknak

A zajvédők, a vasúti töltések, az esővíz gyűjtő medencék, a napelemparkok vagy a szélerőművek gyakran nagy kihívásokat jelentenek a vállalkozóknak: a nehezen megközelíthető járhatatlan és meredek területeket rendszeresen karban kell tartani. Az egyszerűnek tervezett távirányítóval és a hatalmas kaszálási teljesítménnyel rendelkező AS 1000 Ovis RC erre a feladatra lett tervezve. Az RC rézsűkaszával kényelmesen és intuitív módon dolgozhat biztonságos távolságból. Az alacsony
teljes magasságnak (69 cm) és a mélyen ülő optimalizált olajellátással rendelkező Vanguard Professional motornak köszönhetően, a rézsűkasza tökéletes súlypontot ér el – ez a feltétele az extrém lejtéssel rendelkező területek megközelíthetőségének és a mély akadályok alatti kaszálásnak. A közepes 395 kg üzemi súly maximális talajvédelmet biztosít. A kiegyensúlyozott súlyelosztás és a robusztus futómű lehetővé teszi a meredek lejtők biztonságos, akár 50 fokos dőlésszög feletti nyírását.


Hatalmas nyírási teljesítmény és egyedi beállítás minden igényhez


Az AS 1000 Ovis RC szörföző kasza egységével a beállítási lehetőségek széles skáláját kínálja. A nagy fel -le lengésnek köszönhetően a robosztus rézsűkasza tökéletesen alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz, és megakadályozza a gyep károsodását. Optimális görgős vezérlés (beleértve az anti-skalp funkciót), talajjal való érintkezés nélküli állítható csúszókeret vagy hordozható betét a nehéz terepen való maximális tapadás érdekében – válassza ki saját személyes beállítását a tökéletes alkalmazkodáshoz minden terepviszonyon. A 100 cm széles fűnyírólap fokozatmentes vágásmagasság állítási lehetőséggel és a valamivel keskenyebb futóművel szintén hozzájárul a komfortos fűnyíráshoz a sarkok közelében, néhány centiméterre a szalagkorlát- vagy egyéb akadályok mentén.


Optimális erőátvitel


A horizontális Vanguard Professional V-motor hatalmas ereje optimális kihasználtságú. Az energia a fűnyírólapra szíjhajtással közvetlenül és hatékonyan kerül továbbításra. A már bizonyított 23 LE maximális teljesítményű Vanguard motor 3 éves garanciával, valamint stabil és robusztus felépítésével lenyűgözi felhasználóit. A Yak széria alkatrészei – mint például a robosztus fűnyírólap és a szíjnyomásos rugófeszítő – az új AS 1000 Ovis RC modellben is felhasználásra kerül.


A legegyszerűbb kezelés és karbantartás


Az acélbetétekkel ellátott stabil lánctalpak maximális tapadást biztosítanak a meredek lejtőkön. A szíjak összeszerelése gyorsan elvégezhető a beépített gyorsfeszítő rendszernek és a pontos lánctalp feszesség beállításnak köszönhetően. Az automata, mechanikus rögzítőfék további biztonságot nyújt lejtőn végzett munkák során. Kompakt méreteivel, 184 cm / 112 cm / 69 cm-rel (felemelt fűnyírólappal csak 159 cm hosszú) a távirányítóval ellátott rézsűkasza könnyen és gyorsan
szállítható. A karbantartást nem igénylő tengelycsapágyak, a nagyüzemi termelésű robusztus hidraulikus motorok és a nagy térfogatú üzemanyagtartály nehéz terepen és magas fűben a hosszú munkanapok alapjai. A napi takarítási feladatokhoz az AS 1000 Ovis RC kiváló hozzáférhetőséget kínál. A légcsatornák, a szűrők és az olajszabályozó szerszám nélkül hozzáférhetők, és a fűnyírólap könnyen szervizpozícióba helyezhető. A fontos alkatrészek gyorsan elérhetők a hajtható szervizfedeleken keresztül. Az AS 1000 Ovis RC különben nagyon kevés karbantartást igényel: 400 üzemóra karbantartási ciklus és az első szerviz 100 óra után.

Részletek….

Termékcsaládok